programma-camp16-2610

 

Camp16 bestaat uit verschillende soorten bijeenkomsten. Er zijn plenaire sessies met inspirerende sprekers. Sprekers die een korte prikkelende of verrassende presentatie geven, die voor iedereen interessant en inspirerend is. Sprekers die met succes een verandering tot stand hebben gebracht. We houden deze presentaties kort, zodat er voldoende ruimte is voor discussie met de zaal.

De rest van de dag kan je kiezen uit verschillende sessies en workshops in kleinere groepen. De meeste sessies zijn in het Nederlands, behalve de sessie over Storytelling en de sessies over Viral videos.

Plenaire sessies

Tijdens verschillende plenaire sessies worden we geïnspireerd door succesvolle campagnevoorbeelden uit de praktijk. Verder bespreken we onder andere een andere nieuwe trend: de opkomst van pop-up stores het inzetten van Pop-up stores voor campagnes.

Expertsessies

Meer de diepte in gaan kan tijdens de verschillende expertsessies. Een of twee deskundigen delen kort hun kijk op de zaak. Daarna is er voldoende tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën en ervaringen.

Open Space

Een klein deel van Camp16 hebben we niet ingevuld. Dit deel mag jij als deelnemer vullen, in één van de open space sessies. De open space aanpak maakt het mogelijk om over de onderwerpen, die je aan het hart gaan te praten in een informele sfeer. Heb je een positieve of negatieve ervaring  die je wilt delen, of een vraagstuk of dilemma waar je de kijk van anderen op wilt, dat is mogelijk in een Open Space sessie. Hoe het precies werkt, dat leggen we uit tijdens het event.

Aan het eind van de dag sluiten we af met een borrel.